Hvordan finner du GjerneHjerne?

Adresse: Breidablikkveien 20a på Vaulen i Stavanger.

GjerneHjerne deler lokaler med Vaulen kiropraktorklinikk. Vi holder til i 1.etasje av det som skal ha vært Helgø matsenter sine første lokaler. Det ryktes at lokalene i ettertid har blitt brukt både for låsesmed og til pokerspill.

Fra E39:

ta av mot Åsen/Hillevåg. Sving til høyre i første rundkjøring (før Shell-stasjonen), og følg veien idet den svinger mot venstre og ned mot Gandsfjorden. Klinikken ligger på høyre side på vei ned Breidablikkveien, etter at du har passert Hetlandshallen på venstre side og før du kommer til Hetland videregående skole på høyre side.

Fra RV44:

sørfra: sving opp mot venstre i rundkjøringen der du har McDonalds og HelgøMeny på din venstre side, etter Bikerstreet og Toyota på din høyre side. Du er da på Breidablikkveien. Klinikken ligger på venstre side av veien etter at du har passert Hetland v.g.s.

nordfra: sving opp mot høyre i rundkjøringen der du har McDonalds og HelgøMeny på din høyre side, etter at du har passert Rema og Drømmekjøkken på din venstre side. Du er da på Breidablikkveien. Klinikken ligger på venstre side av veien etter at du har passert Hetland v.g.s.

GjerneHjerneweb